Care4Dogs | Oosterholtseweg 41 | 8271 PS IJsselmuiden | T: 06 14 15 11 32 | info@care4dogs.nl | KvK nummer: 55900070 | BTW nummer: 137984042B01 | Algemene voorwaarden

Kind en Hond Training

Helemaal geweldig is het; de interactie tussen honden en kinderen! Onze Kind en Hond Training is een cursus die speciaal is opgezet voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 12 jaar. Samen knuffelen en spelen, dit kan ook heel goed! Maar, er zijn wel regels die uw kind zal moeten leren en toepassen om de omgang met de hond goed te laten verlopen. Een hond is geen mens en om ongelukken te voorkomen is onderling begrip van groot belang.

Hondentaal en omgangsregels

Tijdens deze cursus leren de kinderen de “taal” van de hond te spreken. Ook leert uw kind welke regels bij het hebben van een hond horen. Wat kan wel en wat kan niet? Daarnaast zullen we spelenderwijs bezig gaan met de basiscommando’s, trucjes en geschikte spelletjes om met de hond te spelen. Door samen met uw kind nieuwe commando’s of trucjes aan te leren aan jullie hond, groeit het zelfvertrouwen van uw kind en worden ze actief betrokken bij de opvoeding van jullie hond. En hebben ze zeker iets op trots op te zijn! U kunt ook nog kiezen om een heus certificaat te verdienen met het goed afronden van de cursus.

Over het algemeen kan gesteld worden dat kinderen onder de 12 jaar voor een hond onder in de rangorde staat. Door deze cursus te volgen krijgt de hond ook respect voor de zogenaamd lager geplaatste mensen in de roedel en leren de kinderen om verantwoord om te gaan met jullie gezellige enthousiaste harige gezinslid.

Tarieven

KHT- pakket 4 trainingen van 30 minuten (incl. pakketkorting) € 130,-
Examen + Certificaat € 35,-
Abonnement: onbeperkt vragen stellen en ondersteuning via Whatsapp  € 20,- per maand

 

Wist je dat?

Care4Dogs ook teambuilding

en workshops geeft

aan bedrijven en scholen.

Voor meer info: 06 14 15 11 32