Care4Dogs | Oosterholtseweg 41 | 8271 PS IJsselmuiden | T: 06 14 15 11 32 | info@care4dogs.nl | KvK nummer: 55900070 | BTW nummer: 137984042B01 | Algemene voorwaarden

BasisGehoorzaamheidsTraining 2 (BGT2)

Direct inschrijven? Klik hier voor het inschrijfformulier.

Na het succesvol afsluiten van de BasisGehoorzaamheidsTraining (BGT 1) kunt u verder met de Basisgehoorzaamheid 2. Dit is een enorm leuke cursus als u uw hond nog meer wilt stimuleren. We gaan hier nog dieper in op de gehoorzaamheid van uw hond, maar ook zullen we leuke dingen doen om de zintuigen van uw hond te prikkelen. Ook als u meer uitdaging wilt in het samenwerken met uw hond los van de riem is dit de uitgelezen cursus voor jullie. De volgende oefeningen kunnen we (deels) behandelen in de cursus BGT 2.

– Zitten en wachten met begroeten
– “Af en blijven” met 1 minuut uit het zicht
– Handcue aanleren
– 20 meter volgen los van de riem
– Op afstand van 6 meter laten liggen vanuit de zitpositie
– Op afstand van 6 meter laten zitten vanuit de sta positie
– Apporteren
– Opruimen van speeltjes
– Beginselen van het speuren

 
Deze leuke en interessante cursus bestaat uit vijf trainingen van 30 minuten. Daarnaast is er gelegenheid tot vragen stellen over gedrag en andere zaken waarmee u mee te maken krijgt wanneer u een hond opvoedt. In deze trainingen wordt er uitsluitend getraind op basis van positieve hondentraining. Door 1 op 1 te trainen is er meer aandacht voor het individu en kan ik goed afstemmen waar er behoefte aan is. Misschien heeft u zelf wel iets wat u graag uw hond wilt aanleren, dan is hier uiteraard ook ruimte voor! Zo kan ik standaard maatwerk leveren!

Privétrainingen worden voornamelijk gegeven aan de Oosterholtseweg 41 in IJsselmuiden. Mocht u bij u thuis willen trainen is dat ook mogelijk in overleg. Door het geven van privétrainingen is er meer aandacht voor jullie als “team”.

Mocht u hiervoor interesse hebben kunt u het onderstaande formulier invullen en aangeven wanneer u beschikbaar bent, zodat hier rekening mee gehouden kan worden voor het plannen van de trainingen. Ook is het mogelijk om overdag deel te nemen aan de cursus.

Tarieven

Losse privétraining van 30 minuten € 35,-
Clicker € 5,-
BGTpakket 5 trainingen van 30 minuten* (incl. pakketkorting) € 165,-
Examen Basisgehoorzaamheid I incl. certificaat € 35,-
Abonnement: onbeperkt vragen stellen via Whatsapp € 20,- per maand

 
* De kosten voor een losse privétraining bedraagt 30 euro, mocht u een pakket afnemen dan krijgt u vijf trainingen voor 140 euro. Dat houdt in een korting van 10 euro. Daarnaast kunt u voor een meerprijs van 35 euro het examen afleggen en uw certificaat in ontvangst nemen.

Inschrijfformulier

 

Wist je dat?

Care4Dogs ook teambuilding

en workshops geeft

aan bedrijven en scholen.

Voor meer info: 06 14 15 11 32