Care4Dogs | Oosterholtseweg 41 | 8271 PS IJsselmuiden | T: 06 14 15 11 32 | info@care4dogs.nl | KvK nummer: 55900070 | BTW nummer: 137984042B01 | Algemene voorwaarden

Coaching mens en hond

Wilt u advies of begeleiding om de omgang met uw hond te verbeteren? Heeft u even een steuntje in de rug nodig? Of misschien wilt u uw hond juist beter begrijpen?
In de dagelijkse omgang met honden en hun eigenaren komt het voor dat de gewone hondentrainingen niet altijd voldoende te bieden hebben als er echt sprake is van ongewenst gedrag of een gedragsprobleem. Gedragsproblemen kunnen bijvoorbeeld zijn: onzindelijk gedrag, ongehoorzaamheid, abnormale angst, zeer agressief gedrag et cetera.

Om een goede beeld te krijgen van de gedragsproblemen wil ik uw hond graag zien in zijn of haar eigen, vertrouwde leefomgeving: bij u thuis. Nadat er een afspraak is ingepland, kunt u een online vragenlijst invullen. Dit ter voorbereiding voor het intake gesprek. Intake gesprek duurt doorgaans tussen de 30 en 45 minuten. Hierin zullen we de vragenlijst bespreken en de hulpvraag in beeld brengen. In dit eerste coachingsgesprek zullen er al adviezen en tips gegeven worden. Na deze intake krijgt u de adviezen kort beschreven via de mail. Wenst u een uitgebreid verslag van ons eerste coachingsgesprek is dit uiteraard ook mogelijk.

Afhankelijk van het probleemgedrag en uw eigen vaardigheden kunt u zelfstandig bezig gaan met de adviezen en het ombuigen van het ongewenste gedrag van uw hond. Uiteraard kan het zijn dat een vervolgconsult nodig is. Aangezien geen dier en mens hetzelfde zijn kan ik geen “kant en klaar” pakket aanbieden en zullen we samen kijken wat jullie nodig hebben en wat haalbaar voor jullie situatie is. Dit kan in vorm van een privétraining of een telefonisch consult. Ik lever graag maatwerk!

Tarieven

Online vragenlijst en voorbereiding € 15,-
Coaching per 60 minuten € 95,-
Behandelplan uitwerken per 30 minuten (optioneel) € 35,-
Telefonisch consult per 15 minuten € 20,-
Voorrijkosten binnen gemeente Kampen € 15,-
Voorrijkosten buiten gemeente Kampen <20 km (buiten deze straal + 0,35 cent per km) € 20,-

 

Neem contact op:

 

Wist je dat?

Care4Dogs ook teambuilding

en workshops geeft

aan bedrijven en scholen.

Voor meer info: 06 14 15 11 32