Care4Dogs | Oosterholtseweg 41 | 8271 PS IJsselmuiden | T: 06 14 15 11 32 | info@care4dogs.nl | KvK nummer: 55900070 | BTW nummer: 137984042B01 | Algemene voorwaarden

Care4people

Wij bieden ook dagbesteding aan, omdat we als geen ander weten dat een hond een enorme positieve invloed heeft of het welzijn van een mens. Wij maken gebruik van onze unieke dagbesteding bij Care4Dogs. Wij zijn uniek omdat bij ons alles draait om (therapie)honden.

Voordelen van dagbesteding bij Care4Dogs is dat we kleinschalig zijn en alleen één op één begeleiding bieden. Omdat ieder persoon, jong of oud, uniek is leveren wij maatwerk met persoonlijke aandacht zodat ieder uniek persoon tot zijn recht komt.

Dol op honden?

Dan ben je bij ons op het juiste adres! Er is in overleg veel mogelijk, het enige wat wij van jou vragen: Wees jezelf! Daarnaast gaan we met jou kijken wat jij het liefste wilt doen. Er is altijd wel wat te doen! Zo kun je met onze bus honden ophalen en helpen uitlaten tijdens de hondenuitlaatservice. Ook kun je de honden borstelen of nieuwe dingen aanleren. Tevens hebben we ook een moestuin, dus vind je het leuk om in de tuin te werken en heb je misschien wel hele groene vingers, kun je je ook hier helemaal uitleven. In de zomer is bijvoorbeeld mogelijk om aardbeienjam te maken van eigen aardbeien en ook in het najaar kunnen we appelmoes en appeltaart maken van appels uit eigen bomen.

Voor wie?

Dagbesteding bij Care4Dogs is bedoeld voor kinderen en mensen van 6 jaar en ouder die door een beperking, ziekte of ouderdom moeite hebben met het invullen van hun dag en/of om mee te doen in de samenleving. Dagbesteding is ook mogelijk om mantelzorger(s) te ontlasten. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld cliënten die begeleid wonen door een beperking of met een niet aangeboren hersenletsel. Ook komen hier kinderen vanuit de Persoons Gebonden Budget, deze kinderen kunnen gedragsproblemen hebben, autisme, maar ook waarbij het thuis niet lekker loopt is er een plekje aan de Oosterholtseweg. Hier is iedereen gelijk en we gaan graag op zoek naar ieders talenten.

Dagbesteding met 1 op 1 begeleiding (per uur) €35,-

Vergoedingen

U kunt vragen bij uw gemeente of de dagbesteding uit het Persoons Gebonden Budget kan worden vergoed. Ook vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning is vaak veel mogelijk.

Wilt u meer informatie dan kunt u onderstaande contactformulier invullen en wordt er contact met u opgenomen.

 

Wist je dat?

Care4Dogs ook teambuilding

en workshops geeft

aan bedrijven en scholen.

Voor meer info: 06 14 15 11 32