Care4Dogs | Oosterholtseweg 41 | 8271 PS IJsselmuiden | T: 06 14 15 11 32 | info@care4dogs.nl | KvK nummer: 55900070 | BTW nummer: 137984042B01 | Algemene voorwaarden

Hondenuitlaatservice Kampen

 

Op dit moment hebben wij een klantenstop op de Hondenuitlaatservice. Door de toenemende drukte is ook een plek op de wachtlijst momenteel niet mogelijk.

 

Care4Dogs is dé hondenuitlaatservice van Kampen en IJsselmuiden met de juiste kennis, aandacht en zorg voor uw hond op een eigen afgesloten hondenspeeltuin in IJsselmuiden!

 

U kunt uw trouwe viervoeter met een gerust hart aan ons toevertrouwen! U hoeft namelijk niet bang te zijn dat uw hond weg loopt, omdat we beschikken over een geheel omheinde hondenspeeltuin van waarop wij steeds wisselende speel attributen neer zetten. Afhankelijk van het seizoen kan dit bijvoorbeeld een zwembadje zijn of we verstoppen allerlei lekkers zodat ze hun neus gebruiken en al hun andere zintuigen ook worden geprikkeld door te spelen en ravotten met soortgenoten. Wij werken zoveel mogelijk met honden op vaste dagen zodat er een vaste, stabiele roedel ontstaat. Losse wandelingen zijn in overleg ook mogelijk.

Uw hond heeft behoefte aan de buitenwereld

Voor eenpersoonshuishoudens, maar ook voor tweeverdieners, wordt het steeds lastiger om te voldoen aan de behoeften van uw hond. Naast eten en drinken heeft elke hond behoefte aan zijn toilet, voldoende beweging en sociale contacten. Daarom moet hij regelmatig buiten zijn om te rennen, snuffelen en om andere honden te ontmoeten. Als deze behoeften niet genoeg vervuld worden, kan uw hond verveeld raken en eenzaam worden. Dat kunt u merken aan zijn gedrag, bijvoorbeeld door veelvuldig janken, blaffen of grommen of door vernielzucht.

Ook kan het zijn dat de hond erg druk wordt in huis of juist lusteloos gedrag gaat vertonen. Wat ook mogelijk is is dat de hond agressief of angstig wordt, zelfs in huis plassen of poepen kan daardoor veroorzaakt worden.

Hondenuitlaatservice biedt uitkomst

Met veel liefde en plezier laat ik uw hond uit. Dat kan incidenteel, vaak is een bericht of belletje 24 uur van te voren voldoende om de hond de volgende dag uit te laten. Natuurlijk is het mogelijk om elke week op vaste dagen en tijdstippen uw hond mee te geven aan Care4Dogs. Mocht het zo zijn dat u voor een korte periode een hondenuitlaatservice nodig heeft omdat u tijdelijk minder mobiel bent, zwanger of ziek bent, bent u ook bij mij aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat uw trouwe viervoeter op een verantwoorde manier ruimschoots zijn energie kwijt kan in een omheinde veilige speelweide samen met leuke speelkameraadjes.

In goed gezelschap van soortgenoten

Een hond is een roedeldier, dat wil zeggen dat hij zich het prettigst voelt in een groep. Elke hond, ongeacht welk ras, leeftijd of geslacht heeft sociale contacten met andere honden nodig. Ze spreken allemaal dezelfde taal. Als u uw hond de mogelijkheid geeft om met andere honden te rennen, spelen en snuffelen zal er minder kans zijn op agressie naar andere honden. Veel honden kunnen het “alleen zijn” prima aanleren, maar het zit niet in hun aard. Ze zijn van nature gewend in een groep te zijn. Wanneer uw hond meegaat met de roedel van Care4Dogs, kan hij heerlijk een uurtje als hond communiceren. Ook al heeft u voldoende tijd om uw hond zelf uit te laten, de hond zal veel meer genieten van het rennen en spelen in een roedel. De hondenuitlaatservice is dé perfecte manier om uw hond het plezier van andere soortgenoten te bieden.

Hond tevreden, baas tevreden

Wat is er nu mooier dan thuiskomen en uw trouwe viervoeter moe maar voldaan in zijn mand te zien liggen? Een van de voordelen is dat u niet meer meteen de deur uit moet om te wandelen met uw hond. In de wetenschap dat uw hond tevreden is, hij heeft die dag namelijk al tenminste een uur heerlijk kunnen rennen, met water spelen, speuren, spelen en snuffelen met andere honden. Dat is nog eens fijn thuiskomen!

 

Tarieven

Hondenuitlaatservice + Tarief
Losse wandeling za of zo € 30,00
Privé wandeling € 25,00
Vijf rittenkaart € 65,00
Tien rittenkaart € 125,00
   
Abonnement  Per maand
1 keer per week € 53,00
2 keer per week € 101,00
3 keer per week € 137,00
4 keer per week € 177,00
5 keer per week € 210,00


*Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW

Op al onze diensten zijn de volgende Algemene Voorwaarden van toepassing.

Inschrijfformulier

     

 

        Alle trainingen en coaching

        afspraken gaan gewoon door

                met inachtneming

        van de regels van het RIVM