Care4Dogs | Oosterholtseweg 41 | 8271 PS IJsselmuiden | T: 06 14 15 11 32 | info@care4dogs.nl | KvK nummer: 55900070 | BTW nummer: 137984042B01 | Algemene voorwaarden

Hondenuitlaatservice Kampen

Care4Dogs is dé hondenuitlaatservice van Kampen en IJsselmuiden met de juiste kennis, aandacht en zorg voor uw hond !

 

U kunt uw trouwe viervoeter met een gerust hart aan ons toevertrouwen!  

Uw hond heeft behoefte aan de buitenwereld

Voor eenpersoonshuishoudens, maar ook voor tweeverdieners, wordt het steeds lastiger om te voldoen aan de behoeften van uw hond. Naast eten en drinken heeft elke hond behoefte aan zijn toilet, voldoende beweging en sociale contacten. Daarom moet hij regelmatig buiten zijn om te rennen, snuffelen en om andere honden te ontmoeten. Als deze behoeften niet genoeg vervuld worden, kan uw hond verveeld raken en eenzaam worden. Dat kunt u merken aan zijn gedrag, bijvoorbeeld door veelvuldig janken, blaffen of grommen of door vernielzucht.

Ook kan het zijn dat de hond erg druk wordt in huis of juist lusteloos gedrag gaat vertonen. Wat ook mogelijk is is dat de hond agressief of angstig wordt, zelfs in huis plassen of poepen kan daardoor veroorzaakt worden.

Hondenuitlaatservice biedt uitkomst

Met veel liefde en plezier laat ik jouw hond uit. Dat kan incidenteel, vaak is een bericht of belletje 24 uur van te voren voldoende om de hond de volgende dag uit te laten. Natuurlijk is het mogelijk om elke week op vaste dagen en tijdstippen jouw hond mee te geven aan Care4Dogs. Mocht het zo zijn dat jij voor een korte periode een hondenuitlaatservice nodig heeft omdat je tijdelijk minder mobiel bent, zwanger of ziek bent, bent u ook bij mij aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat uw trouwe viervoeter op een verantwoorde manier ruimschoots zijn energie kwijt kan in een omheinde veilige speelweide samen met leuke speelkameraadjes.

Hond tevreden, baas tevreden

Wat is er nu mooier dan thuiskomen en uw trouwe viervoeter moe maar voldaan in zijn mand te zien liggen? Een van de voordelen is dat u niet meer meteen de deur uit moet om te wandelen met uw hond. In de wetenschap dat uw hond tevreden is, hij heeft die dag namelijk al tenminste een uur heerlijk kunnen rennen, met water spelen, speuren, spelen en snuffelen met andere honden. Dat is nog eens fijn thuiskomen!

 

Tarieven

Een wandeling van een half uur inclusief voorrijkosten bedraagt 25 euro

 


*Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW

Op al onze diensten zijn de volgende Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

Inschrijfformulier

     

 

        Alle trainingen en coaching

        afspraken gaan gewoon door

                met inachtneming

        van de regels van het RIVM