Care4Dogs - hondenuitlaatservice+ | Oosterholtseweg 41 | 8271 PS IJsselmuiden | T: 06 14 15 11 32 | info@care4dogs.nl | KvK nummer: 55900070 | BTW nummer: 137984042B01 | Algemene voorwaarden

Hondenuitlaatservice Kampen

Waarom gebruik maken van de hondenuitlaatservice van Care4dogs

Bent u niet in de gelegenheid om elke dag uw hond uit te laten?
U bent druk met werk, gezin, slecht ter been of ziek?
Merkt u dat u korter wandelt dan dat uw hond zou willen?|
Heeft uw hond een hoog energieniveau?
Komt u tijd tekort om uw hond de aandacht te geven die hij verdient?
Heeft uw hond last van overgewicht?
Of gunt u uw hond gewoon een heerlijk uurtje met soortgenootjes?

Uw hond heeft behoefte aan de buitenwereld

Voor eenpersoonshuishoudens, maar ook voor tweeverdieners, wordt het steeds lastiger om te voldoen aan de behoeften van uw hond. Naast eten en drinken heeft elke hond behoefte aan zijn toilet, voldoende beweging en sociale contacten. Daarom moet hij regelmatig buiten zijn om te rennen, snuffelen en om andere honden te ontmoeten. Als deze behoeften niet genoeg vervuld worden, kan uw hond verveeld raken en eenzaam worden. Dat kunt u merken aan zijn gedrag, bijvoorbeeld door veelvuldig janken, blaffen of grommen of door vernielzucht.
Ook kan het zijn dat de hond erg druk wordt in huis of juist lusteloos gedrag gaat vertonen. Wat ook mogelijk is is dat de hond agressief of angstig wordt, zelfs in huis plassen of poepen kan daardoor veroorzaakt worden.
Herkent u één of meerdere van deze symptomen? Dan kan Care4Dogs hondenuitlaatservice+ uitkomst bieden.

Hondenuitlaatservice biedt uitkomst

Met veel liefde en plezier laat ik uw hond uit. Dat kan incidenteel, vaak is een bericht of belletje 24 uur van te voren voldoende om de hond de volgende dag uit te laten. Natuurlijk is het mogelijk om elke week op vaste dagen en tijdstippen uw hond mee te geven aan Care4Dogs. Mocht het zo zijn dat u voor een korte periode een hondenuitlaatservice nodig heeft omdat u tijdelijk minder mobiel bent, zwanger of ziek bent, bent u ook bij mij aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat uw trouwe viervoeter op een verantwoorde manier ruimschoots zijn energie kwijt kan in een omheinde veilige speelweide samen met leuke speelkameraadjes.

In goed gezelschap van soortgenoten

Een hond is een roedeldier, dat wil zeggen dat hij zich het prettigst voelt in een groep. Elke hond, ongeacht welk ras, leeftijd of geslacht heeft sociale contacten met andere honden nodig. Ze spreken allemaal dezelfde taal. Als u uw hond de mogelijkheid geeft om met andere honden te rennen, spelen en snuffelen zal er minder kans zijn op agressie naar andere honden. Veel honden kunnen het “alleen zijn” prima aanleren, maar het zit niet in hun aard. Ze zijn van nature gewend in een groep te zijn. Wanneer uw hond meegaat met de roedel van Care4Dogs, kan hij heerlijk een uurtje als hond communiceren. Ook al heeft u voldoende tijd om uw hond zelf uit te laten, de hond zal veel meer genieten van het rennen en spelen in een roedel. De hondenuitlaatservice is dé perfecte manier om uw hond het plezier van andere soortgenoten te bieden.

Hond tevreden, baas tevreden

Wat is er nu mooier dan thuiskomen en uw trouwe viervoeter moe maar voldaan in zijn mand te zien liggen? Een van de voordelen is dat u niet meer meteen de deur uit moet om te wandelen met uw hond. In de wetenschap dat uw hond tevreden is, hij heeft die dag namelijk al tenminste een uur heerlijk kunnen rennen, met water spelen, speuren, spelen en snuffelen met andere honden. Dat is nog eens fijn thuiskomen!

Op dit moment zitten al

onze cursussen vol.

Voor andere opties kunt u
contact opnemen

met telefoonnummer:

06 14 15 11 32